| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
trn
Pridružio: 22 Nov 2005 Poruke: 23
|
Poslao: Uto Nov 29, 2005 12:39 am Naslov: Ajmo na casicu toplog razgovora???? |
|
|
Volim da razgovaram sa nepoznatima,pa ko voli neka izvoli,tu sam za sve i raspolozene i neraspolozene,o svemu sa spreman diskutovati,sve vas volim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: _________________ hellooo |
|
| Nazad na vrh |
|
Kec
Pridružio: 05 Nov 2005 Poruke: 42
|
Poslao: Uto Nov 29, 2005 3:16 pm Naslov: |
|
|
Isti si kao i ja,evo me da ti pravim drustvo.
Mozda jos neko navrne!!!
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
trn
|
Poslao: Uto Nov 29, 2005 10:00 pm Naslov: |
|
|
Ma pravo da ti kazem ljudi rodjeni dole i nisu nesto za razgovor,njima pasu ogovaranj,tracanja da sam kojim slucajem takvu temu otvorio bilo bi ih ovako se ustrucavaju jer boje se da ce doci do izrazaja njihova zatupljenost,pozdrav tebi i slicnim nama?? :lol: _________________ hellooo |
|
| Nazad na vrh |
|
dubica Site Admin
Pridružio: 21 Okt 2005 Poruke: 32
|
Poslao: Uto Nov 29, 2005 10:16 pm Naslov: |
|
|
Pozdravljam drustvo.
Tu sam ! |
|
| Nazad na vrh |
|
trn
|
Poslao: Sre Nov 30, 2005 1:38 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav i tebi prijatelju,naka nas ljudi da se malo skupimo pa cemo malo i poricati onako neobavezno nadam se da ce nas biti vise _________________ hellooo |
|
| Nazad na vrh |
|
zavrzlama
Pridružio: 04 Nov 2005 Poruke: 23 Lokacija: rusija
|
Poslao: Ned Dec 04, 2005 6:15 am Naslov: |
|
|
Evo narode i ja cu se ukljuciti u tu diskusiju kad pocne. _________________ Sve je lako kad si mlad. |
|
| Nazad na vrh |
|
trn
|
Poslao: Ned Dec 04, 2005 8:53 pm Naslov: |
|
|
To samo tako bice nas a temi za razgovor ima dosta slobodno i vi nesto prokomentarisite nije bitno sta samo da se dosada malo ubije a vjerujem da je ima i kod vas,sad kako se je osloboditi,znam rece te ima dosta nacina ali ona je jos uvek prisutna pa zajedno bi je mogli na trenutak otkloniti i udaljiti od sebe :lol: :wink: :( _________________ hellooo |
|
| Nazad na vrh |
|
|